Doi bihoreni sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc în formă continuată după ce au fost prinşi în flagrant, luni, de poliţiştii şi de procurorii Antidrog cu două kilograme de haşiş.

„La data de 26.02.2019, în jurul orelor 12.55, după ce inculpatul S.F. a preluat cantitatea de circa 2 kg. haşiş de la inculpatul M.A. ( căruia trebuia după perfectarea tranzacţiei să îi remită suma de 5.000 euro, pentru aceste droguri, pe str. Leonardo da Vinci din Oradea ) a remis colaboratorului autorizat în cauză cele 2 kg. de haşiş, pentru care a încasat suma de 5.500 euro, imediat după care a fost prins de lucrătorii de poliţie delegaţi în acest sens de procuror”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Întreaga cantitate de droguri a fost confiscată în vederea expertizării și efectuării cercetărilor iar cei doi, orădeanul S.F., în vârstă de 34 ani respectiv M.A., de 51 ani, din Bucureasa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ulterior, faţă de orădean s-a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile în timp ce M.A., clientul Cabinetului avocaţial Paşcu Simona va fi cercetat sub control judiciar.